Boer Dik de kippenfluisteraar uit Vaassen!

RondjeKavelpad 2024 bij de Kippenfluisteraar Dik Verbeek

Wij, boeren, nodigen deze zomer weer buren, burgers en buitenlui van harte uit voor een rondleiding over een van de vele prachtige boerenbedrijven. De actie RondjeKavelpad is bedoeld voor iedereen die wel eens meer wil weten over het werk op een boerderij of tuinbouwbedrijf. Bezoekers krijgen van de boer en/of boerin een rondleiding over het bedrijf en de ‘kavel’. 

Ik, Dik Verbeek nodig u van harte uit op ons bedrijf op 2 of 9 juli. Inschrijven kan op: https://teamagro.nl/…/rondjekavelpad/rondjekavelpad-2024/

Ondertussen op Facebook

Op bezoek bij 
Dik Verbeek De Kippenfluisteraar
“Genoeg eieren voor de Pasen!”
April 2022: Luister naar het interview met Dik Verbeek De Kippenfluisteraar over de kippengriep op Groot Nieuws Radio. 
Groot Nieuws Radio
Maart roert zijn staart:
Storm raast door het land, maar lente bij Boer Dik!

Wij hopen dat iedereen nog gezond is! 

De eerste tekenen van lente bij ons op de boerderij.

Wij kijken er naar uit u binnenkort op onze boerderij te mogen ontmoeten als bezoek weer is toegestaan.

Blijf gezond! 

Met een vrolijke voorjaarsgroet,

Boer Dik

Gedroogde kippenmest, rechtstreeks van de boerderij
Maart 2020: Gedroogde kippenmest, rechtstreeks van de boerderij!

Deze 3 sterren-mest is goed voor het bodemleven en de insecten. Tuinieren zoals grootmoeder deed!

Mooi door de kippenmest
20 december 2020: Henne-eitjes bij Schreuder

Vanaf 24 December zijn in de winkel van Bakkerij Schreuder in Uddel onze henne-eitjes te koop. Deze heerlijke kleine eitjes zijn perfect voor het ontbijt of lekker bij de gourmet!

Henne-eitjes zijn de allereerste lichting eieren die een kip legt. De eieren zijn wat kleiner dan gewone kippeneieren en zijn slecht drie tot vier weken beschikbaar. Fijnproevers roemen de smaak ervan en spreken ook wel over kaviaar van de kip. Kortom, een echte delicatesse!

15 februari 2019: Werkbezoek Gelderse SGP-fractie en Raadsleden Epe

Een grote delegatie van SGP-bestuurders brachten vrijdagmiddag 15 februari 2019 een werkbezoek aan de Ronde Stal van de familie Dik Verbeek, Bokkerijweg 1 te Vaassen.
In de Ronde Stal worden kippen met veel zorg voor dierenwelzijn en milieu gehouden, gebaseerd op alle natuurlijke behoeften van de kip en met aandacht voor lage milieu-impact. Naast een geheel nieuwe manier van kippen houden is de Ronde Stal een transparant pluimveebedrijf waar je te allen tijde welkom bent om een kijkje te nemen tussen de kippen en achter de schermen.

Een indrukwekkend bezoek bij een hardwerkende en enthousiaste familie. Wij wensen de familie Verbeek veel succes toe bij de verdere ontwikkeling van dit mooie bedrijf.